Skip to main content

Barcelona, 13 de Març de 2020

Davant l’evolució sanitària del COVID-19 a Espanya i Europa, l’informem que des d’avui activem el Protocol de Prevenció que en AVM hem preparat sobre la base de les recomanacions del Govern per a la contenció del virus.

Aquest protocol consisteix a dividir la plantilla en dos equips que treballaran diàriament de manera alterna, un dia en oficina i un altre des de casa, garantint així la salut dels nostres equips i mantenint el funcionament normal del despatx.
Reunim tots els nostres esforços i talent per a continuar oferint als nostres clients el millor servei i sobretot, en aquests complicats moments, intentar garantir la normalitat de la nostra activitat que fins avui no ha sofert cap mena d’impacte.
Amb aquesta finalitat, preguem que es restringeixin al màxim les visites a les nostres oficines i que les comunicacions, en la mesura que sigui possible, es realitzin per mail, a l’adreça de cada oficial o col·laborador/a de la qual ja disposin i que estaran plenament operatives en tot moment. Els pagaments hauran de realitzar-se mitjançant ingrés en el compte que, prèviament els indiquem a l’efecte d’evitar, en la mesura que sigui possible l’activitat presencial
L’atenció telefònica, la realitzarem en horari de dilluns a dijous de 9,30 a 13,30 hores i de 16,30 a 19,00, i divendres sol en aquest horari de demà.
Aquesta circular es remet tan sols als propietaris/as dels quals disposem de compte de correu electrònic, davant la urgència i impossibilitat de fer-ho per correu postal. Agraint als presidents procedeixin a penjar aquest comunicat en lloc visible per a coneixement dels propietaris que no tenen correu electrònic.
De la mateixa manera, creiem oportú realitzar la suspensió de totes les reunions programades fins a superar aquest moment de crisi sanitària. Qüestió que abordarem telefònicament amb cadascun dels presidents.
Esperem que aquest període passi el més ràpid possible i aprofitem per a traslladar tot el nostre suport i solidaritat a les totes persones afectades i la nostra immensa gratitud a l’equip sanitari que està treballant per a controlar la situació.
Aprofitem per a enviar-los una cordial salutació
Signat. Antonio Villoro Murciano
Advocat-Administrador de Finques.

Reset password

Ingrese su dirección de correo electrónico y le enviaremos un enlace para cambiar su contraseña.

Powered by Estatik