Skip to main content

Ens complau comunicar a tots els nostres clients que, a partir del dilluns 11 de maig, només amb cita prèvia, reprenem l’activitat presencial en les nostres instal·lacions.
Tal com estableixen els Decrets i Instruccions sanitàries, s’habilita un horari preferencial als majors de 65 anys des de les 9.15 hores fins a les 10.30 hores, també amb cita prèvia.
Amb la finalitat de mantenir les condicions higiènic-sanitàries adequades per a l’ús de les nostres instal·lacions i la seva pròpia seguretat, únicament atendrem una persona per hora concertada (excepte necessitat d’acompanyant). No s’atendrà aquelles persones que no hagin sol·licitat cita prèvia i a aquest efecte, a la resta dels nostres clients se’ls atendrà, com fins ara, telefònica o telemàticament.
En el moment que les autoritats permetin el pas a la FASE 1 a Barcelona, reprendrem la nostra activitat presencial, ja sense cita prèvia, limitant el nostre aforament per a atenció al públic a dues persones de manera simultània.
Indicar-los que, en tota visita, amb o sense cita prèvia, en FASE 0 o en FASE 1, s’haurà d’acudir a l es nostres instal·lacions proveït de màscara, per a seguretat de Vostè i, en cap cas es podrà pagar en efectiu (TPV o transferència).
En les nostres instal·lacions guardarem les distàncies de seguretat, ja habilitades, i disposaran de gel hidro-alcohòlic per a realitzar la visita amb totes les garanties sanitàries.
Finalment informar-los que, de manera imminent, procedirem al reinici de les reunions de copropietaris que van quedar suspeses, per videoconferència de “canal segur” i amb accés des d’un ordinador, un smartphone o un simple telèfon fix, en aquest últim cas no disposaran de vídeo però sí d’Àudio. Excepte aquells casos que, de manera excepcional hagin de realitzar-se presencialment i que, en tot cas, hauran de guardar les distàncies de seguretat i resta de condicions sanitàries, mitjançant limitació d’aforament en les nostres instal·lacions o en la pròpia finca.
Agraint la seva col·laboració i comprensió.

Reset password

Ingrese su dirección de correo electrónico y le enviaremos un enlace para cambiar su contraseña.

Powered by Estatik